AMITABS és REVILINE

A legújabb termékek!

 

AMITABS
 

A SZERVEZET HATÁSOS MÜKÖDÉSÉNEK TÁMOGATÁSÁRA SZOLGÁLÓ ÚJ KÉSZÍTMÉNY CSALÁD

 


AMITABS elnevezésű, aszkorbin savval dúsított készítmény család mono-aminósavakat tartalmaz. A szer egyrészt forrása a sejtek sokszor hiányzó építőanyagának, másrész forrása a sejtekben lezajló oxidációs folyamatokat vezérlő C vitaminnak és immunmodulátornak. Az immunmodulátorok kapcsán feltétlen meg kell említenünk a szövetek regenerálódását. Így az AMITABS elősegíti a fehérje képződést, ugyanakkor biztosítja a sejtek és szövetek épségét is. Jelenleg hét készítmény tartozik a csoportba, amelyeket külön-külön és együttesen is lehet használni. Természetesen más készítményekkel, így peptidekkel együtt is alkalmazható.

Léteznek módszerek, amelyekkel helyreállítható a szervek és rendszerek működése. Napjainkban a legelterjedtebb a különböző antioxidáns komplexek és mikrotápanyagok alkalmazása. Hatásuk felszínes, többnyire a sejtek külső behatásokkal szembeni ellenálló képességét növelik meg és biztosítják a bioszintézis szubtrátumát. Egy másik módszer, a sejt működésének peptidekkel való DNS szintű korrekciója. Ez a módszer lehetőséget ad a sejtek számára a szükséges fehérje szintézis képesség és a teljes értékű sejtműködés helyreállítására. Sokan úgy képzelték, hogy a fehérje építés szubtrátuma vagy anyaga maga az aminosav. Ezek sejtekben való jelenlététől függ a peptidek munkájának végterméke, a fehérjék szintézise. Világosan látszik, hogy a mikrotápanyagok és antioxidánsok jelenlététől függ az anyagcsere, vagyis a biológiailag aktív anyagok keletkezése és pusztulása. A peptidek jelenlététől függ a fehérje szintézis megkezdődése – annak a biológiai gépezetnek a működése, amely a mikro tápanyagot biológiailag aktív anyaggá alakítja. Fontos az aminosavak jelenléte is, ugyanis nélkülük leáll a fehérje szintézis folyamata, mivel építőanyag hiányában fehérje nem tud képződni. 
 

Napjainkban egyre aktuálisabbá válik az antioxidánsokkal és peptidekkel kapcsolatban az aminosavak említése is. Az aminosavak életfontosságú szerepet játszanak a fehérjék keletkezésében.
Régóta ismert, hogy vannak esszenciális és nem esszenciális aminosavak. Ismert az is, hogy a különböző szervek és rendszerek működése számára bizonyos, meghatározott aminosavak a fontosak. Ez azt jelenti, hogy meghatározott szervek és szövetek saját fehérjéinek és fermentjeinek felépítéséhez meghatározott, mással nem pótolható aminosav szükséges. Ez különösen fontos akkor, amikor a korai öregedés megelőzéséről, vagy szervek és rendszerek működésének helyreállításáról beszélünk.

Arginin – esszenciális aminosav. Kulcsfontosságú metabolit, a nitrogén anyagcsere fontos szereplője. A nitrogén oxid előfutáraként viselkedik, tágítja az ereket és növeli a vérellátást. Csökkenti a vérnyomást, javítja a vér folyóképességét, csökkenti a vér koleszterin szintjét és megakadályozza a trombózis kialakulását. Javítja a T-sejtek immunitását, lassítja a tumorok növekedését. Az Argininnek súlycsökkentő hatása van, gyorsítja az izomzat növekedését, lerövidíti a zsír anyagcsere folyamatát.

Glicin – nem esszenciális aminosav. Javítja és szabályozza a központi idegrendszer anyagcseréjét, neurotranszmitterként működik, biztosítja a védő gátlás folyamatát, csökkenti a replica horloges szorongást és a feszültséget, javítja a mentális teljesítményt, blokkolja az adrenalin és a noradrenalin (alapvető stressz hormonok) kiválasztását. A glicin lelassítja az izomszövetek degenerációját az izomszövetekben is található kreatin tartalmának köszönhetően. A kreatinnak fontos szerepe van a DNS és RNS szintézisében. A glicin feltétlenül szükséges a nukleinsavak, az epesav és a nem esszenciális aminosavak szervezetben való szintéziséhez.

Glutaminsav – nem esszenciális aminosav. Szabályozza a központi idegrendszer anyagcsere folyamatait. Nootropikus, méregtelenítő, ammóniahatást mutat. Magas anyagcsere szintű neurotranszmitter szerepét tölti be az agyban, serkentve az agy redox folyamatait és a fehérjék cseréjét. Az ideg és endokrin r endszer funkcionális állapotát megváltoztatva, normalizálja az anyagcserét. Megakadályozza a redox folyamatok csökkenését, növeli a szervezet hypoxiával szembeni ellenálló képességét, májvédő hatást mutat.

Lizin - esszenciális aminosav. Gyakorlatilag az emberi szervezet számára szükséges összes fehérjét tartalmazza. Többek között a test növekedéséhez, a hormonok, az antitestek és a fermentek termeléshez valamin a szövetek helyreállításához szükséges fehérjéket. A lizin javítja a kalcium vérből való felszívódását és elősegíti a csontszövetekhez való eljutását. A lizin részt vesz a kollagén termelésében és a szövetek helyreállításában. Alkalmazzák operációk és sportsérülések utáni felépülési időszakban. Prolinnal és C vitaminnal kombinálva megakadályozza az artériák elzáródását okozó lipoproteinek képződését.

Alanin – nem esszenciális aminosav. Az izmok, az agy és a központi idegrendszer működéséhez szükséges energia forrása. A kötőszövetek fontos alkotóeleme. Szabályozza az energetikai anyagcsere szintjét, serkenti az immunitást, támogatja az izomtónust. Az alanin a májban könnyen glükózzá alakul és fordítva. Ezt a folyamatot glükóz-analin ciklusnak nevezzük, ami az egyik alapvető formája az úgynevezett hepatikus glükoneogenezisnek.


Aszparaginsav – nem esszenciális aminosav. Fontos szerepe van a nitrogén anyagcserében. Immunmoduláló hatása van, részt vesz a DNS és RNS szintézisben. Növeli a fizikai állóképességet. Egyensúlyban tartja a központi idegrendszer gerjesztő és gátló funkcióit. Részt vesz a karbamid pirimidin bázisok létrehozásában, elősegíti a szénhidrátok glükózzá alakítását és a glikogének ezt követő felhalmozódását.


Leucin – esszenciális aminosav. Aktívan részt vesz a fehérjék szintézisében és lebontásában, mint összetevő, minden fehérjében megtalálható. Biztosítja a nitrogén egyensúlyt, feltétlen replica horloges omega szükséges a fehérje és szénhidrát anyagcseréhez. Csökkenti a vér cukorszintjét, megakadályozza szerotonin túltermelését, aminek idő előtti fáradság a következménye, erősíti az immunrendszert és fontos szerepet játszik az izomszövetek normális fejlődésében.

 

 

REVILINE®


SEJTKOZMETIKA


CSÚCSTECHNOLÓGIÁS TERMÉK
TERMÉSZETES PEPTIDEKKEL


A Revitalizációs és Egészségügyi Tudományos Kutatóközpont ajánlja az Ön figyelmébe a sejt kozmetika új egyedülálló REVILINE® elnevezésű termékcsaládját, mely a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Egyetemmel illetve a Vita nevű bio-kémiai egyesüléssel való együttműködés eredményeképpen jött létre.

Jelenleg a REVILINE® krém család már megújult formában kapható. A fejlesztés során megváltozott a krémek kiszerelésének külső megjelenése. A csomagolást az olasz LUMSON cég végzi, aki olyan világmárkák partnere mint az ESTEE LAUDER, a LANCOME, a NIVEA, az YVES ROCHER stb. Természetesen a megújulás a belső tartalmat is érintette. A világ kozmetikai iparának legújabb fejlesztési eredményei alapján lettek a termék receptek átdogozva. A krémek hatóanyagai gondosan lettek kiválasztva, amit próbák és tesztek sorozata követett. Minden krém bőrgyógyászati ellenőrzésen ment keresztül.

A REVILINE® sejtkozmetikumok európai színvonalú készítmények, amelyek bevizsgálásuk során eleget tettek a nemzetközi ISO és GMP szabványok követelményrendszerének. A krémek minősége, a gyógyszeriparban alkalmazott, legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Biztosak lehetünk, hogy a REVILINE® kozmetikum egyike a leghatásosabb fiatalságot és a bőr egészséget megőrző szereknek.

A termékcsalád különlegessége, hogy különböző irányultságú természetes peptid komplexumokat tartalmaz, amelyek rendkívüli fiatalító hatást gyakorolnak a bőrre. Az alkalmazott  peptid komplexumok serkentik a bőr sejtjeinek regenerációját, a vérellátást, a mikro keringést valamint a bőr rugalmas rétegének kollagén szintézisét.

A természetes peptideknek köszönhetően helyreáll és stabilizálódik a megfelelő fiziológiai szintű anyagcsere a bőr sejtjeiben, javul a bőr szerkezete, színe, növekszik a nedvességtartalma, létrejön a lifting hatás.

A REVILINE® sejtkozmetikai család a természetes peptidek mellett erős antioxidációs komplexumot, szuperoxid-dizmutázt (SOD), és biotechnológiai úton előállított induktorait is tartalmazza.


Az komplexumok antioxidációs, immun modulációs, UV- és sugárzás elleni védelmet biztosító valamint daganatellenes hatást mutatnak. Felgyorsítják a méregtelenedését és a bőr sejtjeinek regenerálódását.

A természetes peptidek és a természetes SOD kombinációja új fogalom a revitalizáció és sejtkozmetika területén.

 


A REVILINE KRÉMCSALÁD, A KÖVETKEZŐ TERMÉSZETES PEPTIDEKET TARTALMAZZA:

Csecsemőmirigy. Serkenti a szövetek regenerációját, a bőr specifikus fehérjék szintézisét, a sejtek proliferatív és metabolikus aktivitását. Gyorsítja a különböző szövetek sejtjeinek megújulását, aktivizálja a kötőszövet sejtjeinek működését, erősíti a bőr kollagén struktúráját és növeli rugalmasságát. Csökkenti a gyulladást, gyorsítja a sérülések gyógyulását. Antioxidációs, immunstimuláló, stressz oldó hatással bír.


Erek (érfalak). Szabályozza az érfalak anyagcseréjét, normalizálja az erek tónusát. Helyreállítja a szervek és szövetek, káros környezeti hatások, lelki megrázkódtatások következtében felbomlott mikro keringését.

Csont és porcszövet. Szabályozza a kötőszövetek anyagcseréjét, serkenti a fibroblasztok és keratinociták regenerációját, megakadályozza a bőr kollagén szerkezetének destruktív változását. Elősegíti a bőr kollagén szerkezetének erősödését, ezzel növelve rugalmasságát. Aktiválja a bőr sejtjeiben a fehérje szintézisét, serkenti a normális kollagén szintézist a fibroblasztokban, erősíti a sejtek hypoxiával szembeni tűrőképességét.

Máj. Javítja a bőr mikro keringését, serkenti a szövetek anyagcseréjét, segíti a bomlástermékek távozását a bőrből, serkenti a nyirokrendszer működését, megkönnyíti a zsírszövetekben felhalmozódott nedvesség távozását.

Hasnyálmirigy. Serkenti a hámréteg sejtjeinek megújulását, helyreállítja a vér mikro keringését és megakadályozza az ödéma kialakulását. Javítja a szövetek vízelvezető képességét, normalizálja a hidro egyensúlyt, helyreállítja a bőr sejtjeinek anyagcseréjét, antioxidációs hatást mutat.


A természetes peptidek könnyen hatolnak át a bőr felszínén, és jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe található élő sejtekhez és kapillárisokhoz. Mindez annak köszönhető, hogy a peptidek molekuláris tömege (maximum 1000 Da) lényegesen kisebb a fehérjék molekuláris tömegénél (több mint 6000 Da). A peptidek penetrációs képességét tovább növeli a lipofilizáció vagyis a zsírokhoz való kapcsolódás, amely az összes krémben jelen van.
A peptidek helyreállítják a bőr sejtjeinek anyagcseréjét, növelik a sejtek immunitását. Ennek köszönhető, hogy a bőrön védőréteg alakul ki. Az így kialakult réteg védi a bőrt az UV-sugárzás replique montre romboló hatásától, a szabad gyököktől, a környezet agresszív hatásaitól és a stressz következményeitől. Ily módon a peptidek megakadályozzák az öregedéssel járó jelek kialakulását.

A REVILINE® peptid tartalmú sejtkozmetikai szereknek látható fiatalító hatásuk van, biztosítva bármely – többek között az érzékeny - bőrtípus finom, gyengéd ápolását. Mindegyik krém kiválóan szívódik fel, nem hagyva a bőrön zsíros csillogást, simává és rugalmassá teszik a bőrt, egészséges látványt kölcsönözve. Nedvesítik, táplálják, megnyugtatják és védik a bőrt, megőrizve fiatalságát hosszú éveken keresztül.

A REVILINE® peptid tartalmú sejtkozmetikai szerek olyan kozmetikumok, melyek a kozmetológia és az innovatív, időt álló gyógyszer készítményekkel foglalkozó farmakológia találkozásával jöttek létre.

A krémek használata 25-30 éves kortól ajánlott. A REVILINE® kozmetikumokkal folytatott, a korai öregedést megelőző kúra minimális időtartalma 1 – 3 hónap

 

Vissza az előző oldalra

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az fake taschen kaufen egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

ankara ceza avukatı
ankara avukat

 

replica watches

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 replica rolex watches

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról,replica watches a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

cheap club jerseys

 

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!