Megelőzés

 

Hagyományos és alternatív gyógyítás

Tény, hogy az orvostudomány a járványokat és a tömeges halált okozó fertőzéses betegségek  többségét le tudta győzni és meg tudta előzni. De az idült, korral járó betegségek, mint a koszorúér-betegség, a rák és a cukorbetegség elleni harcban kevesebb sikert ért el. Mi több, igen sok hatásos, korszerű gyógyszernek komoly és veszélyes mellékhatása van. Sokszor előfordul, hogy annál a betegnél, aki több különböző gyógyszert szed, a szerek egy részére csak azért van szükség, hogy a többiek mellékhatását kivédjék.
A hagyományos orvoslás korlátainak megismerésével egyidejűleg nő az alternatív megoldások iránti érdeklődés és igény.  Ezeket a módszereket, például az akupunktúrát, a kiropraktikát, a homeopátiát, az aromaterápiát, valamint az gyógynövényi készítményeken és a táplálkozáson alapuló kezeléseket a laikusok és a természetgyógyászok veszélytelenebbnek és sokkal holisztikusabbnak tartják, mint a hagyományos kezeléseket.
Az orvosok sokkal szkeptikusabbak: ők csak a tudományosan bizonyított tényeken alapuló orvoslást fogadják el.
 

Holisztikus szemlélet

 Az "egy tabletta, egy betegség" gondolat élesen szemben áll a holisztikus szemlélettel - azaz nem a betegséget kell kezelni, hanem a beteg embert. A kimerültség kezelésére például lehet, hogy nem B-vitamin-készítményt kell bevenni, hanem testmozgással és megfelelő, egészséges étrenddel kell kiegészítened a napi szokásos életvitelt.
Az alternatív gyógymódok többnyire olcsóbbak mint a hagyományos kezelések. Az alternatív gyógymódok alapvető célja közös: a szervezet figyelemre méltó öngyógyítási képességét kell kiaknázni. A megfontoltan használt táplálékkiegészítők segíthetik a szervezte immunrendszerét erősíteni, így hozzájárulnak a betegségek megelőzéséhez, illetve előseíthetik és gyorsíthatják a beteg ember gyógyulását.
A gyógynövények sem mindig közvetlenül a kórokozóra hatnak, hanem erősítik a szervezet védekezőképességét, így a test a saját eszközeivel tudja a baktériumokat vagy a vírusokat elpusztítani.
 

Döntés az alternatív orvoslásról

A természetgyógyászok szemlélete alapján a beteggel közösen döntik el, melyik táplálékkiegészítőt vagy kezelést használják a betegség gyógyítására.

Mivel sok, hagyományos módon gyógyító orvos kételkedik az alternatív gyógymódok hatékonyságában, nincs olyan megbízható és elfogulatlan forrás, ahonnan tanácsokat lehetne szerezni ezekkel a készítményekkel kapcsolatban. Sajnos, mindenkinek saját magának kell megkeresnie a számára legmegfelelőbb alternatív gyógymódot. Mi ebben próbálunk a segítségedre lenni.
 

Az NPCRIZ vállalat által forgalmazott peptid, mezotel termékek valamint a méregtelenítő teák és táplálékkiegészítők kiválóan alkalmasak  a hatékony megelőzésre és a már kialakult betegségek kezelésére. Fontos a szakszerű terápia kialakítása és a tevszerű alaklmazás. A termékek nem gyógyszerek és nem pótolják az orvosi vizsgálatot és a gyógyszeres kezelést.
 

 

                                                                          

 

 

 
Wallpaper Kita

Belépés a termékek megrendeléséhez:


E-mail cím:
Jelszó:
Felhasználó létrehozása
Elfelejtette jelszavát?

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Dr. Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez a sejtgyógyítás az után jön létre, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült sejteket, szöveteket az fake taschen kaufen egészséges molekulák szerkezetére. A kísérlet eredményeképpen létrehozta az úgynevezett "etalon peptid molekulákat" a különböző szövetek, mirigyek, szervek számára. A bioregulátor peptidek olyan anyagok, amelyek hatásos segítséget nyújtanak a szervek regenerálásában, az optimális működés elősegítésében. A molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült szöveteket és informálják őket arról, hogy hogyan kell működniük. Vagyis, információt szállítanak. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezet rejtett energiái és gyógyító erői működésbe lépnek.

ankara ceza avukatı
ankara avukat

 

replica watches

 


 

 Varga Erika

életmód-, életviteli- és hormonegyensúly tanácsadó, testszerviz specialista

 replica rolex watches

Szeretnék segíteni

info@peptidinfo.hu

mindazoknak, akiknek az érdeklődését felkeltették a bioregulátorok. Mindenkinek az egyik legfontosabb értéke az egészsége, amit a lehető leghosszabb ideig meg kell őrízni. A megőrzés leghatásosabb eszköze a megelőzés vagy más replicas de bolsas szóval a prevenció. A peptid bioregulátorok kiválóan alkalmasak a megelőzésre és a kialakuló félben lévő betegségek kezelésére. Használatukhoz érdemes szakember tanácsát kérni, hogy elkerüljük a felesleges pénzkidobást és, hogy a választott terápia valóban használjon.

TERMÉKTAPASZTALATOK

Tisztelt Partnereink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapon közzétett árak a csak regisztrált felhasználókra érvényesek.

 A Rendelési feltételekről az MLM rendszer működéséről, az árakról,replica watches a tagok kedvezményeiről és egyéb fontos dolgokról a

DOKUMENTUMTÁR-ban

 tájékozódhat.

cheap club jerseys

 

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!